Hem > För barn & unga > Ninni-verksamhet > Rädda Barnens Ninni-grupper > Ninni-Samtalsgrupp 13-17 år

Ninni-Samtalsgrupp 13-17 år

I Ninni-samtalsstöd för ungdomar får du som är 13-17 år och som har en förälder eller annan vuxen i din familj psykisk dåligt, dricker för mycket eller har ett annat beroende

  • träffa andra ungdomar som vet hur det är,
  • kunskap och möjlighet att få svar på frågor,
  • stöd för egen del, och
  • gott fika!

Barn har rätt att vara barn och att må bra.

Det är aldrig ett barns eller tonårings fel att en vuxen är sjuk. Du har rätt till hjälp och stöd för egen del och du har också rätt att ha roligt!

Gruppen startar på hösten och träffas varannan vecka under höst- och vårterminen. Ninni-gruppen är till för deltagarna, så den är helt frivilligt att vara med i och om du är osäker om verksamheten passar just dig får du prova några gånger. I gruppen fikar vi gott, pratar och gör övningar. På terminsavslutningen gör vi något kul tillsammans.

Vi anpassar gruppens program efter deltagarnas önskemål och man behöver aldrig dela eller prata om något man inte vill prata om. Det ska kännas tryggt för alla att vara med.

Allt vi gör i Ninni-verksamheten är gratis för deltagarna.

Vill du komma med?

Om du är intresserad eller har frågor så kan du höra av dig till Janina: [email protected] / WhatsApp 040 6723327. Om du vill kan vi ses och du får se hur det ser ut där gruppen brukar träffas.