Hem > Stöd oss > Bli månadsgivare

Var med och hjälp barn varje dag dygnet runt. Vi hjälper barn både på Åland och i världen. Bli månadsgivare!

Månadsgivarnas bidrag är av stor betydelse för våra möjligheter att hjälpa. Genom att bidraget är kontinuerligt och bidragsgivarna många kan vi hjälpa snabbt i katastrofsituationer, men också satsa på mer långsiktiga projekt. Alla månadsgivare har direkt möjlighet att välja mellan att stöda barn på Åland eller barn i världen men det finns också möjlighet att styra sin inbetalning till något mer specifikt. Detta gör du genom att välja alternativet ”annat” i formuläret och själv skriva vart du vill att pengarna skall gå.

Bli månadsgivare

Genom att bli månadsgivare kommer vi automatiskt dra den summa du anger från ditt konto varje månad. Du bestämmer själv hur mycket du vill ge, vårt minimibelopp är 1€/månad. Månadsgivandet fortsätter tills dess att du själv avbryter det.

Om du vill avbryta ditt månadsgivande kan du enkelt göra detta via denna länk. Vill du senare bli månadsgivare igen blir du detta på samma sätt som då du första gången blev månadsgivare via vårt formulär nedan.

Barnfonden - Hjälp för barn på Åland

Tack vare stöd till Barnfonden gör vi skillnad för barn på Åland. Din inbetalning till Barnfonden blir en julklapp, ett par fotbollskor, en födelsedagspresent, träningsavgift, en cykel eller kanske ett sommarminne för barn och barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet. Din gåva går oavkortat till barn på Åland.

Katastroffonden - Hjälp för barn i Världen

Tack vare ditt stöd kan vi agera snabbt vid humanitära katastrofer runtom i världen. I katastrof- och konfliktområden delar vi ut mat, rent vatten och medicin, vi inrättar trygga lek- och skolutrymmen samt hälsotjänster och vi skyddar barn för exploatering, övergrepp och våld. Din gåva gör skillnad där den behövs bäst.

Så mycket av dina pengar går till administration

  • Stripe, som tillhandahåller kortbetalningarna på hemsidan, tar 0,25€+1,4% provision på betalningarna. Rädda Barnen betalar ingen månadskostnad för att använda Stripe.
  • Ditt bidrag till Barnfonden går sedan oavkortat till att göra skillnad för barn på Åland genom direkt stöd.
  • Ditt bidrag till Katastroffonden går sedan oavkortat vidare från Rädda Barnen på Åland till Rädda Barnen Finland som i sin tur har en administrativ kostnad på omkring 20 procent.