Hem > Evenemang > Workshop för blivande barnkonventionspiloter
Publicerat: 13 January 2020

Workshop för blivande barnkonventionspiloter

Tid för evenemang: lördag 29 februari 2020

Vill du sommarjobba som barnkonventionspilot hos oss på Rädda Barnen? Kom med på vårt utbildnings- och planeringstillfälle så får vi lära känna varandra lite innan! Missa inte sista anmälningsdag den 24 februari.

Om sommarjobbet: “Till sommaren 2020 erbjuder Rädda Barnen på Åland sommarjobb till sex ungdomar mellan 15–17 år. Du som barnkonventionspilot kommer att jobba för att flera ska känna till barns rättigheter. Vi söker dig som brinner för att alla barn och unga ska ha det bra och att barns rättigheter ska värderas. Känner du igen dig i beskrivningen, välkommen med din ansökan!” 

Syftet med träffen är att du får information om Rädda Barnen, barnets rättigheter och sommarjobbet. En del av workshoppen kommer att påminna om en vanlig arbetsdag på Rädda Barnen så att deltagarna får en uppfattning om hur vi kommer att jobba. Under workshopen har du möjlighet att lära känna Rädda Barnen som arbetsplats och vi har möjlighet att lära känna dig. Vi ordnar inga intervjuer inför sommarjobbet, workshopen är en del av rekryteringen.

Fakta om träffen:

Tillfällen: Den 29 februari & 1 mars 2020 (välj en dag), kl. 10:00-15:00. Som deltagare kan du välja om du vill delta på lördagen eller söndagen.

Plats: Rädda Barnens Öppna förskola (Norragatan 24)

Målgrupp: Personer mellan 15–17 år.

Mat: Vi bjuder alla deltagare på lunch.

Centrala teman: Barns mänskliga rättigheter, ungas möjligheter att påverka samhället och planering för sommaren.

 

Anmäl dig senast den 24 februari 2020 till träffen. 

Till anmälan och sommarjobbsansökan!