Hem > Evenemang > Ungdomsfika för unga med separerade föräldrar
Publicerat: 18 June 2021

Ungdomsfika för unga med separerade föräldrar

Tid för evenemang: torsdag 24 juni 2021

Har du separerade föräldrar? Kom med på ungdomsfika på torsdag den 24.6. kl 15-16:30!

Det är många som har skilda eller separerade föräldrar, och det kan upplevas ensamt och jobbigt men också helt okej. Att prata med folk i liknande situationer kan kännas tryggande och kan ge en känsla av att man inte är ensam.

Välkomna på ungdomsfika torsdagen den 24/6 för unga i åldrarna 13–20 med skilda/separerade föräldrar. Vi kommer att vara på Uncan klockan 15–16.30.

Vi bjuder på korv med bröd och fika. Det kommer finnas glutenfria, laktosfria och vegetariska alternativ, meddela gärna om andra allergier/dieter finns. För att veta hur mycket fika vi behöver, så får ni gärna anmäla före: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdcFBRig6kD1p_pAdoQ88PgaInbmuqFmzhb88ULbVdpcAcbzQ/viewform

Vi kommer göra några olika övningar och diskutera olika erfarenheter om att ha separerade föräldrar samt hur vuxna ska kunna hjälpa barn och unga som är i en liknande situation. Att delta i diskussionerna är helt frivilligt, det är helt okej att bara komma och lyssna. Vi vill gärna anteckna svaren vi får för att kunna dela med vuxna så de kan få en större förståelse, men vi frågar självklart om lov först och alla är helt anonyma.

Varmt välkomna, hälsningar Barnkonventionspiloterna 2021