Fira Rädda Barnen 100 år på Sjöfartsmuseet

Välkommen till Ålands sjöfartsmuseum lördagen den 20 augusti då vi firar att Rädda Barnen Finland fyller 100 år med ett stort kalas för barn i alla åldrar.

Läs mer

Föreläsning 1 eller 2 september: Unga sexualförövare på nätet och i den fysiska miljön – så kan vi upptäcka och förebygga brottslighet.

Välkommen på föreläsning med Ulla Thorslund legitimerad psykolog, föreläsare och expert på unga sexualförövare 1-2 september 2022.

Läs mer

Välkommen på vårmöte den 30 mars!

Kl. 18.00-20.00 på Zoom eller Röda Korsgården.

Läs mer

Höstmöte

Varmt välkommen på höstmöte den 24.11 kl. 18.00-20.00. Rädda Barnens lekterapeut Linda Sundberg medverkar och berättar om sitt arbete som lekterapeut och hur det är att vara pedagog i sjukhusmiljö.

Läs mer

Vi har förstärkning av barnkonventionspiloterna

Mellan den 10.6-7.7 har vi fått förstärkning av barnkonventionspiloterna Mahmoud, Jeppe, Julia, Axel, Ksenija & Ellen på kansliet. Iår kommer piloterna fokusera särskilt på barn och ungas välmående. Vill du samarbeta? Hör av dig!

Läs mer

Kansliet sommarstängt

Mellan den 5.7-23.8 håller kansliet sommarstängt och personalen laddar batterierna för en fartfylld höst.

Läs mer

Ungdomsfika om barn & ungas mentala hälsa

Vill du diskutera barn & ungas mentala hälsa tillsammans med andra ungdomar? Kom med på ungdomsfika på tisdag den 29.6. kl 15-17!

Läs mer

Ungdomsfika för unga med separerade föräldrar

Har du separerade föräldrar? Kom med på ungdomsfika på torsdag den 24.6. kl 15-16:30!

Läs mer

Webbinarium: Våld i nära relationer – med fokus på våld i unga relationer

Våld i nära relationer- med fokus på våld i unga relationer Vad är våld? Hur ser våldets förekomst och konsekvenser ut? Hur yttrar sig våld i unga relationer och vad kan jag som vuxen göra för att hjälpa den som blivit utsatt för våld? Hur kan vi förebygga våld bland unga idag?

Läs mer