Kansliet håller sommarstängt till 19 augusti!

Semester och sommarstängt till 19 augusti 🌞🌻

Läs mer

Ungdomskaffe om distansundervisning

Ungdomskaffe om distansundervisning, onsdag den 1 juli kl 18-20, blå scenen på torget, Mariehamn. Varmt välkomna alla ungdomar!

Läs mer

Ungdomskaffe för inflyttade

Ungdomskaffe för alla inflyttade ungdomar, på tisdag den 30 juni kl 18-20, Rädda Barnens kansli, Norragatan 13, Mariehamn. Varmt välkomna!

Läs mer

Barnrätts-webinarium

Rädda Barnen vill samla alla viktiga erfarenheter om barns rättigheter på Åland i en första egen åländsk alternativ rapport till FN:s barnrättskommitté. Vi bjuder in alla intresserade aktörer för att lära sig mer om alternativ rapportering och för att delta i processen!

Läs mer

Vårmöte – nu på webben

Välkommen på Rädda Barnen på Ålands vårmöte 19 maj 2020 - nu på webben via Zoom.

Läs mer

Flera av våra verksamheter stängda med anledning av COVID-19

Rädda Barnens följer de rekommendationer och direktiv som ges gällande det nya coronaviruset. Eftersom Rädda Barnen på Ålands verksamheter skiljer sig från varandra kan verksamheterna komma att påverkas på olika sätt. Ta del av informationen på vår länk:

Läs mer

Ungdomskaffe om läroplanen

Vill du vara med och ge dina kommentarer om den kommande läroplanen för grundskolan på Åland? 🤩 Vad borde elever i grundskola få lära sig och på vilket sätt? Vad är en bra skola?

Läs mer

Öppna förskolan har utelek på ljungvägen igen!

Äntligen dags för utomhuslek på måndagar och fredagar igen. Måndagen den 2.3-20 börjar vi uteverksamheten på Ljungvägen i Hindersböle. Vi är nu i fortsättningen ute måndagar och fredagar och inomhus tisdag, onsdag och torsdag. Klockan 9.30-12.30, som vanligt. 

Läs mer

Sportlovets öppettider 17-21.2

Vi önskar er alla en trevlig sportlovsvecka fylld med aktivitet, vila och återhämtning. Öppna förskolan håller öppet som vanligt under sportlovet men kansliet är stängt.

Läs mer