Hem > Stöd oss > Ge en gåva

Önska dig eller ge någon en gåva som förbättrar barns liv lokalt eller internationellt

Delta i vårt arbete för barns rättigheter genom en donation! Genom att köpa någon av våra gåvor/gåvokort till dina nära och kära så stödjer du vårt arbete på Åland och ute i övriga världen. Rädda Barnen arbetar för en värld där man respekterar och värdesätter barn, lyssnar till barn och lär av dem, ger barn framtidstro och möjligheter.

Köp dina gåvokort snabbt och säkert på nätet.

Via vårt online-formulär längre ner på sidan kan du nu köpa gåvor och ge ett gåvobevis till den som redan har allt.

Vi har även fysiska gåvor, kondoleanser och gåvokort till salu på vårt kansli

Anteckningsböcker & julkort med Linda Karlssons “Luringar” 15€

Poster av Rebecka Rosenqvist och Emmelie Svanfelt 25€

Köp ditt gåvokort online

De olika gåvokortens utföranden beroende på tillfälle sett från vänster: Annat, födelsedag, jul, kondoleans, istället från en blomma, tack. 

Så här gör du för att köpa kortet:
Fyll i givarens och mottagarens namn. Välj sedan belopp och gör betalningen med ditt bank- eller kreditkort. När betalningen är godkänd kommer du få ett gåvobevis att ladda ner samt skickat till din e-post. Beviset kan du sedan välja att skriva ut själv eller maila till den du vill ge en gåva till.

Din gåva gör skillnad, tack för att du hjälper oss att hjälpa barn på Åland och i världen! Tack för ditt stöd.

Barnfonden - Hjälp för barn på Åland

Tack vare stöd till Barnfonden gör vi skillnad för barn på Åland. Din inbetalning till Barnfonden blir en julklapp, ett par fotbollskor, en födelsedagspresent, träningsavgift, en cykel eller kanske ett sommarminne för barn och barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet. Din gåva går oavkortat till barn på Åland.

Katastroffonden - Hjälp för barn i Världen

Tack vare ditt stöd kan vi agera snabbt vid humanitära katastrofer runtom i världen. I katastrof- och konfliktområden delar vi ut mat, rent vatten och medicin, vi inrättar trygga lek- och skolutrymmen samt hälsotjänster och vi skyddar barn för exploatering, övergrepp och våld. Din gåva gör skillnad där den behövs bäst.

Så mycket av dina pengar går till administration

  • Stripe, som tillhandahåller kortbetalningarna på hemsidan, tar 0,25€+1,4% provision på betalningarna. Rädda Barnen betalar ingen månadskostnad för att använda Stripe.
  • Ditt bidrag till Barnfonden går sedan oavkortat till att göra skillnad för barn på Åland genom direkt stöd.
  • Ditt bidrag till Katastroffonden går sedan oavkortat vidare från Rädda Barnen på Åland till Rädda Barnen Finland som i sin tur har en administrativ kostnad på omkring 20 procent.