Hem > Artiklar > Allmänt > Julgåva 2023
Publicerat: 13 november 2023

Julgåva 2023

Köp en julklapp som ger glädje!

Årets julgåva är framtagen pro bono av illustratören Amanda Valkonen.
Motivet är inspirerat av vinterglädje och gemenskap och föreställer glada barn (och vuxna) i en vintrig Mariehamnsvy.

Genom att köpa årets julgåva hjälper du oss att hjälpa barn som lever i ekonomisk utsatthet. All vinst går oavkortat till Rädda Barnens barnfond som hjälper familjer i ekonomisk utsatthet.

Julgåvan finns som julkort för 15€ och som A3 poster för 40€ om du vill ge ett större bidrag. Du kan köpa årets julgåva hos (från julgatans öppnande):

Motivet finns även att köpa som digitalt gåvokort här.

 

 

 

Fler artiklar

Allmänt
Välkommen på höstmöte 2023

Välkommen på höstmöte 2023

Höstmöte inleds med fika och stadgeenliga ärenden med behandling av budget och verksamhetsplan och tar ställning till valberedningens förslag av styrelse för år 2024. Anmäl dig här eller sänd en e-post till info @raddabarnen.ax

Läs mer
Barnkonventionen
Barnrättsvecka 2023

Barnrättsvecka 2023

Barnrättsveckan firas varje år i november, i år den 20-26 november. Vi vill uppmuntra alla skolor, daghem, fritidsgrupper och andra att uppmärksamma barnrättsveckan genom att öka kunskap om barns rättigheter. Här har vi samlat inspiration och tips om material och roliga övningar som kan användas i undervisning om barns rättigheter hela året om!

Läs mer
Allmänt
Vill du bli Rädda Barnens frivillig inom Frivilliga Räddningstjänsten?

Vill du bli Rädda Barnens frivillig inom Frivilliga Räddningstjänsten?

Hösten 2023 kommer vi utbilda fler frivilliga som kan vara med och hjälpa och stödja barn och ungdomar vid behöv i olika krissituationer på Åland.

Läs mer