Hem > Evenemang > Höstmötet år 2020
Publicerat: 23 October 2020

Höstmötet år 2020

Tid för evenemang: onsdag 18 november 2020

Varmt välkommen på höstmöte onsdagen den 18 november kl. 18.00-20.30 med tema barnrättspolitik.

Vi inleder med traditionellt höstmöte där vi beslutar om verksamhetsplan och budget för år 2021, väljer styrelse, revisor och verksamhetsgranskare och fastställer medlemsavgiften för år 2021.

.         

Efter det formella höstmötet är vi glada att ha landskapsregeringens två ministrar med ansvarar för barn- och ungdomspolitik Annette Holmberg-Jansson och Annika Hambrudd med på mötet. Tillsammans kommer vi att diskutera barnrättsfrågor på Åland. Det finns möjlighet att ställa frågor och uttrycka sin åsikt genom olika internativa metoder. Vi utgår ifrån Rädda Barnens valprogram som vi arbetade fram inför kommunal- och lagtingsvalet 2019.

Samtalet med ministrarna leds av våra unga utbildare och styrelsemedlemmar Julia Byholm. Alma Ölander och Siri Moberg.

Var? 

På grund av corona håller vi höstmötet 2020 i första hand digitalt på plattformen Zoom. En separat länk kommer att sändas till alla anmälda deltagare en dag innan.

Den officiella platsen är Rädda Barnens kansli och önskar du delta på plats tag kontakt med vik verksamhetsledare Lotta Angergård på [email protected] eller 0457 36 13 919.

Tips för ett mysigare höstmöte:
Dra på dig yllesockorna, koka en kopp kaffe, te eller varm choklad och laga en extra god smörgås så höstmyser vi på håll. 

När?

Onsdagen den 18 november kl. 18.00-20.30

obs! Anmäl dig senast senast 17 november.

För vem?

Kvällen är öppen för alla intresserade. Extra välkommen till dig som arbetar med barn eller har ett engagemang för barns trygghet, delaktighet och hälsa.

Ta del av dagordningen och bekanta dig med materialet inför höstmötet: