Hem > Evenemang > Ungdomskaffe om läroplanen
Publicerat: 05 March 2020

Ungdomskaffe om läroplanen

Tid för evenemang: torsdag 12 mars 2020

Vill du vara med och ge dina kommentarer om den kommande läroplanen för grundskolan på Åland? 🤩 Vad borde elever i grundskola få lära sig och på vilket sätt? Vad är en bra skola?

Arbetet med att ta fram en ny läroplan på Åland är på gång och just nu finns delar av nya läroplanen ute på remiss, det betyder att de som vill har möjligheten att svara på vad de tycker om förslaget på läroplan.
 
Vi bjuder in alla intresserade ungdomar att vara med på Rädda Barnens Ungdomskaffe! Ungdomskaffe är ett tillfälle för ungdomar att diskutera och få sin röst hörd i frågor som intresserar och berör unga på Åland. Du kan också komma och bara lyssna och fika lite, att delta i diskussionen är frivilligt. Kom som du är, ingen förkunskap behövs!
I början av ungdomskaffe kommer Katarina Halme-Wiklund, som arbetar med läroplanen på landskapsregeringen berätta om läroplanens innehåll.
 
Kvällens värdpar är Siri Moberg och Julia Byholm. Vi träffas på Rädda Barnens Öppna Förskola (Norragatan 24).
 
Har du en fråga eller kommentar om läroplan, som du vill skicka i förväg? Ungdomar är de som bäst vet hur det är att gå i skolan idag, dela gärna din expertis nedan!
Vi försöker också fixa en möjlighet att delta på distans för dom som vill.

Oops! We could not locate your form.

 
Rädda Barnen ordnar Ungdomskaffe varje månad. Det är öppet för alla unga att delta på. Som alltid bjuder vi på fika och ivriga diskussioner.