Välkomna på familjehemshelg!

foto: siri Lindén

tors 03 maj 2018 16:48

Träffa andra barn och vuxna i liknande situation, ät gott, lek och vila!

Vi vet att personer med liknande erfarneheter mår bra av att träffa varandra - det gäller både barn och vuxna. Och vi vet att familjehemmen som talar svenska hemma är inte så många och att ni bor långt ifrån varandra. Så vi vill erbjuda er möjligheten att träffas. Dessutom hoppas vi kunna skämma bort er lite, så ni får ladda era batterier inför hösten!

Ni anländer till Högsand fredag 28.9 på kvällen. Lite olika tider beroende på var ni bor och hur ni reser. Då bara samlas vi och bor in oss, utan särskilt program men med möjlighet att äta middag eller bara få en kvällsfika. Under lördagen och söndagen har vi gemensamma aktiviteter, gruppträffar, mat och fika samt fritid med möjligheter att delta i yoga, bastu och simning. Vill du delta i yoga/avslappning med Livsstilskällan? Meddela intresse vid anmälan! Gäller både ungdomar och vuxna. Lägret avslutas med gemensam (tidig) middag på söndag 30.9.

Deltagaravgiften för lägret är 75 € per vuxen. I deltagaravgiften ingår logi i 2-4 personers rum, mat och program. Barn och ungdomar deltar gratis och det är möjligt att få resekostnader betalda (enligt billigaste färdmedel). Vi vill att det ska vara möjligt för alla svenskspråkiga familjehem att delta- oberoende av boningsort.


Var? Ferie- och kurscenter Högsand i Hangö.

När? Fredag 28 - söndag 30 september 2018.

Vem? Hela familjehemmet!


Läs inbjudan till familjehemshelgen här. Tveka inte att höra av er om ni funderar på något! Janinas kontaktuppgifter hittar ni här.


Anmälan till familjehemshelg 28-30 september

Fyll i formuläret nedan för att anmäla er familj till familjehemshelg på Högsand 28-30 september 2018. Anmälan stängs den 6 juli 2018.

Captcha-kod


Vi kontaktar er så snart vi kan efter att vi tagit emot anmälan. Efter att anmälningstiden gått ut, den 6 juli, bekräftar vi om ni fått plats på lägret. Då önskar vi att ni som kommer att delta hör av er till berörda barnskydd och berättar att ni fått plats på lägret.